Over ons

Het is niet zonder reden dat Jeroen Manhave zich, na zijn studie bouwkunde aan de TU te Delft, samen met zijn vrouw Audrey in Normandië vestigde en Manhave Architecte oprichtte. Jeroen kende het gebied goed en zag daar, in een plezierige omgeving, voldoende mogelijkheden om een eigen bedrijf op te starten. Jeroen specialiseerde zich in het restaureren van voornamelijk oude Calvados boerderijen, zogenaamde pressoirs.

Manhave Architecte is sinds een aantal jaren gevestigd in Normandië. Een onderneming met een persoonlijke aanpak die tweede huizen in Normandië realiseert; bijvoorbeeld door het herbestemmen van (rustiek) bestaand vastgoed. Daarnaast bieden wij u verschillende diensten om volledig en onbezorgd te kunnen genieten van uw tweede huis.

Ontwikkeling

Foto door Cornelie de JongIn de loop der tijd is de bedrijfsaanpak verder ontwikkeld. In het begin waren we alleen voor ons zelf aan het renoveren. Geleidelijk aan is dat veranderd in het begeleiden van renovaties voor derden. Zie voor een meer gedetailleerde beschrijvingen de bedrijfsaanpak.

Zo ziet u dat Manhave Architecte een bedrijf is dat de wensen van de klant zoveel mogelijk probeert te volgen. Dus wanneer u een voorstel heeft dat nog niet in onze bedrijfsaanpak is beschreven ga dan naar contact en laat het ons weten.