Bedrijfsaanpak

Manhave Architecte is opgericht op 5 januari 1999 met als hoofddoelstelling het begeleiden van Nederlandstaligen met het verkrijgen, bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van hun tweede huis in Normandië.

Vanaf 2001 is Jeroen Manhave ingeschreven bij de Franse architecten vereniging waardoor woningen van elk formaat kunnen worden begeleid, of het nu om een landhuis, villa, stenen huizen of houtskeletbouw woningen gaat. Het grote voordeel van een Nederlandse architect in Frankrijk, Normandië is dat u uw wensen kenbaar kunt maken in uw eigen taal. Ook de communicatie tijdens de bouwfase is veel eenvoudiger.

Het nut van een deskundige

Misschien spreekt u een aardig woordje Frans maar de bouwtechnische termen zijn vaak niet toegevoegd aan uw vocabulaire. Had u geweten dat het zogenaamde vakwerkhuis een ¸maison en colombages¸ in het Frans was?

Zo zijn er nog talrijke voorbeelden te noemen om u te overtuigen van het nut van een specialist te kennen die verstand van zaken heeft. Ook bij het kopen van uw tweede huis is het zeer prettig om een deskundige ter plaatse te hebben. De hele fase van onderhandelingen, voorlopig koopcontract en overdracht kunnen we voor u begeleiden. Maar voor de onderhandelingen beginnen kunnen we voor u een bouwkundige inspectie verzorgen welke eventueel wordt verwoord in een bouwkundig rapport.

Portfolio

Schuur naar woning IV
Renovatie in Bailleul-la-Vallée
Van schuur naar Gîte
Aanbouw in St. Julien sur Calonne
Aanbouw in St. Jouin
Aanbouw in Clarbec
Aanbouw in Epaignes
Nieuwbouw in St. Pierre Azif
Bouw van een manoir
Schuur naar woning I
Schuur naar woning II
Schuur naar woning III
Bouw van een garage
Bouw van een garage II
Bouw van een garage III
Bouw maison d'amis
Herstel van een vervallen Pressoir
Herbouw van een pressoir